Rustig dragen

Babydragen voor uw rust en die van uw baby

 Consult


Rustig Dragen biedt verschillende consultvormen aan. Mocht je twijfelen of je wensen passen bij deze vormen, dan mag je natuurlijk altijd even contact met me zoeken. We bespreken dan je wensen en spreken hier een prijs mee af. Mocht het consult langer duren dan afgesproken dan zullen we in overleg het consult verlengen per kwartier voor €12,50.

Wist je dat het ook leuk is om een draagconsult cadeau te doen? En dat babydragen een onderdeel kan zijn van een babyshower?

Bij Rustig Dragen houdt een consult in:

  • oefenen met speciale poppen
  • consult bij jouw thuis
  • uitproberen van verschillende draagmogelijkheden
  • ruimte voor vragen


1 op 1 consult
Duur: ongeveer 90 minuten
Wat krijg je hiervoor: Je krijgt aangeleerd hoe je je kleintje kunt dragen op de buik, de rug, de heup, in een Rekbare- of een geweven draagdoek. Samen kiezen we de knoop die hiervoor het meest geschikt is en deze oefenen we met de speciale poppen. Na dit consult kan je zelfstandig je kleintje dragen in het door jou gekozen draagsysteem. Partners doen kosteloos mee! Wil iemand anders deelnemen dan je partner dan rekenen we de prijs van een duoconsult. 
Kosten: €70,- per consult. 

Duoconsult:
Duur: Ongeveer 90 minuten
Wat krijg je hiervoor: Jullie leren hoe je je kleintje in een rekbare- of geweven doek kunt dragen. Na dit consult kunnen jullie zelfstandig je kleintje dragen in het gekozen draagsysteem. Het duoconsult is bedoelt voor 2 deelnemers. Wil je meer mensen laten meedoen? Neem dan even contact met mij op hiervoor.
Kosten: €80,- per consult. 

 

Kort consult: 
Duur: Ongeveer 45 minuten
Wat krijg je hiervoor: Tijdens dit consult kijk ik mee naar een knoop die je al een beetje beheerst maar waarbij je tegen knelpunten aanloopt. In een kort consult kunnen we ook leren rugdragen met een Mei Tai/ half buckle of full buckle draagzak. Een pasconsult valt ook onder het korte consult. 
Kosten: €50,- per consult.